In samenwerking met Velvet Leiden organiseert het LVC op woensdag 13 maart een avondvullend programma met Bettie Serveert én awkward i. Twee hoogstandjes uit eigen land!

Bettie Serveert, herleidt naar de Nederlandse tenisster Bettie Stöve, kwam eind jaren ’80 bijelkaar, nadat de Nederlands-Canadese Carol van Dyk was aangenomen als live-geluidmixer voor ‘De Artsen’. In 1992 kwam het eerste album, genaamd ‘Palomine’ uit, en vervolgens tourden ze de hele wereld over. Inmiddels zijn ze alweer meer dan 20 jaar (!) bezig, en begin 2013 is het nieuwste album ‘Oh, Mayhem’ verschenen.

awkward i, het geesteskind van liedjesschrijver Djurre de Haan, zal vanavond support doen. In 2009 verscheen zijn debuutalbum op Excelsior Recordings en ook zijn volgende album, ‘Everything On Wheels’ verscheen alhier. De van oorsprong Groningse Djurre heeft een groot aantal shows in binnen- en buitenland erop zitten.